Saçıkara Şehit Yunus Ateş İlkokulu

Vizyon: Saçıkara İlkokulu olarak;öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak,karşılacakları güçlükler karşısında yılmamayı,çözümsüzülüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak,teknolojik imkanları öğrecilerimiz başta olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak,bu konuda öncülük etmek,durağan değil kendini ve terafını yenileyen,yenilerken kendi değerlerini de korumaya bilen nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Saçıkara Şehit Yunus Ateş İlkokulu olarak; biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız sevgi,saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak ve sürekli gelişimle öncü olmaktır.

Saatler: 08.30 - 15.20
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 (553) 603 98 00

WEB - https://sacikarailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Saçıkara Köyü Kadınhanı Konya 42803

Yerleşim Yeri - Saçıkara Köyü Kadınhanı Konya 42803

Adres - Saçıkara Köyü Kadınhanı Konya 42803

Ulaşım Köy Yolcu ve Öğrenci Servisleriyle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık:42km İl Merkezine Uzaklık:100km